Sport
7 juli 2016 11:32

OS-laget genrepar i Nations Cup?

Laget till Nations Cup-hoppningen i Falsterbo är klart. Nu går diskussionerna heta – är det den här kvartetten som ska till OS i Rio?

OS-laget genrepar i Nations Cup?
OS-coach Sylve Söderstrand, Henrik von Eckermann, förbundskapten Ragnar Bengtsson samt Rolf-Göran Bengtsson laddar inför Nations Cup och kanske även OS?

Den svenska landslagsledningen har tagit ut de fyra ekipage som får förtroendet att försvara de svenska färgerna i Nations Cup på Falsterbo Horse Show. Utan inbördes ordning startar Henrik von Eckermann/Yajamila, Malin Baryard Johnsson/Cue Channa, Rolf-Göran Bengtsson/Unita Ask och Peder Fredricson/All In. Charlotte Mordasini är reserv.

Inte helt osannolikt är det här den kvartetten som om någon månad kan komma att hoppa OS . På lördag kväll, ett dygn efter att nationshoppnigen är klar, offentliggörs vilka ryttare som får en biljett till Rio.

Kika in på Ridsports webb för att inte missa några höjdpunkter från Falsterbo och glöm inte att gilla vår Facebooksida här om du vill få snabba uppdateringar om det allra viktigaste.

Detaljerat tidsprogram

Start- och resultatlistor internationell hoppning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden