Hoppning
16 juni 2016 16:38

Österlens Ridklubb får finalplats

Ŗsterlens Ridklubb missade att ta sig till lag-SM i Falsterbo när platserna fördelades i semifinalen på Strömsholm. Men nu gör ett återbud att klubben får vara med och kämpa om SM-medaljerna i juli.

Österlens Ridklubb får finalplats
Så här såg det ut när årets semifinal i Folksam Elitallsvenska avgjordes nyligen. Södertälje vann och säkrade en finalplats tillsammans med de sju övriga lagen som lyckades bäst.

Det är Gävle Ryttarsällskap som har lämnat återbud till lag-SM i Falsterbo. Därmed går en finalplats till det nionde laget i årets semifinal som reds på Strömsholm under Nationaldagstävlingarna, Österlens Ridklubb. Föreningen har tackat ja till detta berättar Svenska Ridsportförbundet på sin webbplats. 

I finalen deltar också Södertälje Ridklubb, Strömsholms Ridsportförening, Flyinge Hästsportklubb, Loviseholms Sporthästklubb, Skästa Ridcenter Ryttarförening, Värnamobygdens Ryttarförening och Dagstorpsortens Ryttarförening.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden