Sverige
26 juli 2014 09:33

Parmler till RS Strömsholm

Lars Parmler är ny lärare på Ridskolan Strömsholm när gymnasieutbildningen startar i egen regi och flera utbildningar med fulla klasser.

Parmler till RS Strömsholm
Lars Parmler är van att undervisa och får nya tillfällen på RS Strömsholm.

Lars Parmler är  ett välkänt namn med gedigen erfarenhet av utbildning och sport som auktoriserad A-tränare i hoppning. Han har varit förbundskapten för finska landslaget och är C- och B-tränarutbildare. Parmler kommer att vara regelbundet på Ridskolan Strömsholm för att utöver personalen även undervisa stipendiater, hippologer, ridlärarutbildningar samt gymnasieelever i årskurs 3.

– Lars blir ett gott komplement till den välmeriterade och professionella lärarkår vi har idag. Vi på RS är oerhört glada över att få Lars Parmler till oss och hans kunskap och erfarenhet ger oss tillsammans med hela lärarkåren på Strömsholm en fortsatt mycket stark och engagerad organisation, säger Becky Evensen, utbildningschef Ridskolan Strömsholm, i ett pressmeddelande.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden