Hoppning
30 juli 2016 17:06

Peder bästa svensk efter norsk vinnare

Igår gick kvalsegern inför Varbergs GP till Irland, idag gick den till Norge. Bästa svensk var Peder Fredricson som blev tvåa och visar att han är i god OS-form även om OS-hästen själv stod över dagens hoppningar.

Peder bästa svensk efter norsk vinnare
Peder Fredricson blev 1,50-tvåa i Varberg.

OS-genreparen Peder Fredricson lät sin olympiska partner H&M All In vila efter gårdagens prydliga nolla i 1,40 på Varbergs Summer Horse Shows internationella del. I stället var det åttaåriga påläggskalven H&M Carat Desire som fick uppdraget i tidshoppningen 1,50.

I går var Carat Desire sexa i första GP-kvalet. Nu gjorde han sin andra start i 1,50 och det bar till en andraplats och bästa svenska placering efter segraren Stein Endresen.  Norrmannen vann med Cintia (sto, f 2006, e Cellestial-Ussuri) och knep checken på 72 500 kronor medan Peder fick 58 000 kronor. Trea i GP-kvalet blev Henrik Ankarcrona/Vincero som behåller sin fina form efter Falsterbo.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden