Hoppning
5 juni 20:43

Peder Fredricson placerad i GCT med ”Allan”

InternationelltPeder Fredricson visade upp en H&M All In, "Allan", i fin form när ekipaget tog en placering i lördagens femstjärniga Grand Prix i Global Champions Tour i Valkenswaard, Nederländerna.

Peder Fredricson placerad i GCT med ”Allan”
Peder Fredricson och H&M All In. Foto: Global Champions Tour

De båda svenska OS-silvermedaljörerna och tidigare Europamästarna gick ut i den senare delen av startfältet som bestod av 31 ekipage.

De fick ett nedslag ganska tidigt i banan på ett glest, brunt räcke efter en lätt touch med ena frambenet av H&M All In (SBS val f 2006 e Kashmir Van Schuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts. äg Stuteri Arch),  ett hinder där många andra ekipage fick nedslag.

I den stora trekombinationen kom ekipaget in lite trångt, men där visade All In verkligen den kvickhet som utmärker honom och han hade inga problem med att ta sig igenom den felfritt.

Fem nollor

Det var en utmanande bana och endast fem ekipage var felfria. Segern gick till en av klassens tre dubbelnollor, brittiska stjärnan Ben Maher/Explosion W. Peder Fredricsons tid räckte till en nionde placering.

Förra helgen vann Peder Fredricson GP-hoppningen på touren tillsammans med Catch Me Not S och svensken toppar serien totalt.

Uppåtgående formkurva

Mästarhästen H&M All In kom tillbaka i april efter ett tävlingsuppehåll på över ett år och visar nu en uppåtgående formkurva inför OS, dit Peder Fredricson dock har fler hästar att välja mellan.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden