Hoppning
17 december 2017 16:28

Peder första felfria i tuff världscup

Mot omhoppningVärldscupryttarna i London ställs inför stora utmaningar på den tighta arenan. Det var länge tunt på den felfria fronten, men det ändrade Peder Fredricson på som nummer 21.

Peder första felfria i tuff världscup
Peder Fredricson och Christian K visade klassen under världscuphoppningarna. Arkivbild. Foto: Roland Thunholm

UPPDATERAD TEXT OM SLUTRESULTATET

16.40 Julien Epaillard såg till att komplettera omhoppningens startlista när han satte felfritt tillsammans med Toupie de la Roque.

16.38 Hemmaryttaren Scott Brash gör sin första världscup för säsongen och slog till med felfritt. Han hoppar vidare mot Fredricson och Top-Alexander med Ursula XII.

16.31 Förra omgångens vinnare Edwina Tops-Alexander och  Inca Boy van T Vianahof hakade på det felfria spåret. Omhoppning säkrad.

16.25 Världscupen i London pågår under söndagseftermiddagen. De felfria rundorna lös med sin frånvaro inne på Olympia, där en tuff bana designad Guilherme Jorge och Bob Ellis väntade. 20 ryttare hade försökt utan att få till nollan, men till sist var det dags för Peder Fredricson. Han gick ut som nummer 21 med H&M Christian K och ekipaget löste svårighet efter svårighet bättre än någon annan – felfritt och garanterat mer världscuppoäng.

UPPDATERAD TEXT OM SLUTRESULTATET

Sändningen på SVT Play
Start- och resultatlista

FEI-tv (betalkanal)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden