Hoppning
24 april 2021 06:15

Peder och All In felfria i comebacken

LaddadeDet blev en felfri runda på en häst som såg laddad ut. Peder Fredricson och  H&M All In är tillbaka efter ett tävlingsuppehåll som blev längre än beräknat.

Peder och All In felfria i comebacken
Peder Fredricson och All In är tillbaka på tävlingsbanan. (Arkivbild) Foto: Roland Thunholm

Flera av världens hetaste hoppryttare deltar denna helg i Dutch Masters i s’Hertogenboch, och i fredagens 1,40-klass var det dags för All Ins återkomst till tävlingsbanan.
Det var en taggad All In som såg ut att vara väl förberedd för uppgiften, men Peder Fredricson höll igen och ekipaget slutade i mitten av resultatlistan.

15-åriga All In fick en längre vila än beräknat efter att OS blev framflyttat, och de kommande månaderna ska utvisa om han är redo för ännu ett mästerskap.

Under eftermiddagens 1,45-hoppning satte Peder Fredricson nollan med Catch Me Not S men inte heller där red han för placering. I samma klass startade Henrik von Eckermann med King Edward och fick ett tidsfel.

I fredagskvällens 1,55-hoppning blev det nedslag för såväl Peder FredricsonH&M Christian K och Henrik von EckermannPeter Pan. Klassen vanns av Tysklands Daniel Deusser och Casallvano efter en omhoppning med tio ekipage.

Länk till resultaten.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden