Hoppning
27 juni 2020 16:39

Peder plockade ny placering i Saint-Tropez

SvenskrosettNolla i grunden men ett nedslag i omhoppningen. Så gick det för Peder Fredricson och H&M Crusader Ice som var en av två svenskar till start i 1,45-hoppningen i Saint-Tropez på lördagseftermiddagen. Resultatet räckte till en elfteplats.

Peder plockade ny placering i Saint-Tropez
Peder Fredricson och H&M Crusader Ice nollade i grunden i lördagens 1,45. (Arkivbild) Foto: Roland Thunholm

Många av Europas och USA:s främsta ryttare är på plats i Saint-Tropez för den första stora internationella hoppningen sedan coronan stoppade all tävling.
På lördagseftermiddagen avgjordes en 1,45-hoppning där Peder Fredricson och H&M Crusader Ice (SWB f 2011 e Cabachon – Corland  uppf Thina Stigsson äg Grevlundagården I Vitaby AB och Half Horse AB) startade med en säker runda i grunden. Bara tiden var på håret, med en tiondels sekund tillgodo på maxtiden-

I omhoppningen tog ekipaget fart men fick med sig en bom i ett räcke. En nollrunda och tiden hade räckt till en fjärdeplats.

Klassen vanns av Bertram Allen från Irland och Lafayette Van Overis.

Även Henrik von Eckermann kom till start i klassen, tillsammans med Fancy ME, men efter en rivning på hinder nummer tre i grundomgången valde han att utgå.

Meetinget i Saint-Tropez avslutas i morgon söndag med en Grand Prix på 1,55.

Start och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden