Hoppning
28 februari 2015 12:29

Philippaerts till HM-teamet

Huvudsponsorn för Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson, H&M, utökar sin satsning på ridsporten. Nu ingår även de belgiska tvillingbröderna Nicola och Olivier Philippaerts i teamet.

Philippaerts till HM-teamet
Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson har fått sällskap av bröderna Nicola och Olivier Philippaerts i HM-teamet. Roland Thunholm

– Det ska bli fantastiskt att bli en del av Team H&M, säger Nicola Philippaerts.
Tvillingbröderna är födda 1993 och tillhör en välkänd häst- och ridsportfamilj. Deras nya teamkamrat Malin Baryard Johnsson var och tränade för pappa Ludo Philippaerts i början av sin internationella karriär som senior. 
– Jag kommer i håg dem, men de var så små att frågan är om de minns mig, säger Malin Baryrad Johnsson som har haft H&M som huvudsponsor i 19 år. 

Peder Fredricson kom in teamet 2003. 
– Nicola och Olivier kändes som ett självklart val när teamet skulle utökas. De har en genuin hästbakgrund. Och så är de snygga också, säger Peder Fredricson. 

Utökningen av teamet är ett led i H&M:s globala satsning. Nicola och Olivier Philippaerts är redan etablerade i världseliten trots sin unga ålder. Nicola är rankad 55:a i världen och Olivier 43:a. 
– Att få ingå i ett team med två så rutinerade ryttare som Malin och Peder är en stor möjlighet för oss, säger Olivier Philippaerts.

Bröderna har bland annat varit på besök på H&M:s huvudkontor i Stockholm.
– Det var jätteintressant och lärorikt. Jag har redan lärt mig mycket om mode, säger Olivier Philippaerts.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden