Hoppning
21 januari 2018 08:00

Prima start för Peder och Hansson WL

Bra inledningPeder Fredricson och den svenska mästare Hansson WL gör just nu sin första tävling tillsammans. Det började på bästa sätt för ekipaget.

Prima start för Peder och Hansson WL
Peder har debuterat med Hansson WL, som här syns med Robin Ingvarsson. Arkivbilder: Roland Thunholm

Tidigare i veckan berättade Måsel AB:s Sven Ingvarsson att Peder Fredricson ska tävla Hansson WL (SWB f -08 e Hip Hop-Iowa, uppf Walltorps Lantbruks AB, äg Måsel AB) som har skaffat sig en fin meritlista med Robin Ingvarsson.

– Peder ska tävla honom för att se hur det fungerar – därefter tar vi ett gemensamt beslut. Under tiden får vi se hur Peder och Hansson passar ihop. Redan när Peder provade honom fungerade det väldigt bra, sa Sven för några dagar sedan.

Nu har ekipaget startat en 1,45 på världscuptävlingen i Leipzig och nog verkar det lovande. De meriterade herrarna, som bara har känt varandra i några veckor, visade hur det ska se ut och levererade en fin felfri runda.

Ritten går att se här hos Clipmyhorse (betalkanal)

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden