Prylspaning
15 september 2017 14:32

Prylspaning – håll dig torr i stallet i höst

Förbered dig på en höst med regn och rusk redan nu. Rätt utrustning till dig och hästen­ gör livet enklare och du behöver inte bry dig om ­dåligt väder för att kunna rida som planerat.

Prylspaning – håll dig torr i stallet i höst
Ridsport tipsar om prylar som håller häst och ryttare torra i höst.


Regnponcho
Dra över en regnponcho från Kingsland när regnet börjar falla. För 119 kronor kan du klicka hem den från bland anndra www.lyckasridsport.se

Ridregntäcket Corby
På väg till träningen eller i skogen kan det vara skönt att skydda hästen och sadeln mot regn. Detta täcke från Equiline räcker från öron till svans och kostar 998 kronor hos återförsäljaren www.aleridsport.se

Torra fötter
Håll strumporna torra med ett par stövlar. Dessa från Muckboot av modellen Sport II  Mid lämpar sig både för regn och slaskig lera i hagen. Priset ligger på 1095 kronor hos www.itaboutdoor.se och finns i storlek 36–43.

 

Slipp blöta byxor

Med rainlegs skyddar du låren mot lättare regn och slipper blöta ridbyxor. Ett par kostar 449 kronor hos
www.globussportwebshop.se och finns i storlek XS–XL.

 Regnkappan Pippi

En lång regnkappa i mjukt PU-material och fleecefoder på insidan finns hos www.jacson.se. Jackan går att öppna baktill för att passa vid ridning och finns i storlek XS-XXL. Välj mellan marinblå eller gul färg till ett rekommenderat pris på 829 kronor.

 


 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden