Hästliv
24 april 2019 14:09

Räddade valpar och vägval för ryttarna i säsong 2 om Hammarströms

Tv-serieHundvalpar räddas på en soptipp, Selma är vankelmodig angående sin fälttävlanssatsning, och Ingemar har fått Peder som mentor. Nu har SVT gett de första hintarna om vad vi kan vänta i säsong 2 av Familjen Hammarström.

Räddade valpar och vägval för ryttarna i säsong 2 om Hammarströms
Nu lättar Svt på förlåten och ger några glimtar av vad vi får se i säsong 2 av Familjen Hammarström. Foto: Andreas Hillergren/Svt

Ridsport gör sig bra i tv, det har SVT tagit fasta på och gör nu ännu en säsong av Familjen Hammarström. Inspelningarna har precis börjat, som Ridsport nyligen kunde berätta.

Nu kommer också de första hintarna om vad vi kommer att få se. Serien handlar om familjen Hammarström bestående av tolv personer, hästar och hundar. SVT utlovar att vi nu får komma dem ännu närmare i deras resa mot sina mål och i kärleken.

Klaras musikkarriär har tagit ny fart med nya låtskrivare, inspelning av musikvideo och lansering. Dessutom funderar hon på att köpa häst igen.
Ingemar har gått från ponny till häst, tar emot Malin Baryards stipendium, får Peder Fredricson som mentor och siktar mot nya framgångar i EM.

Selma börjar tvivla på om hon ska fortsätta med fälttävlan, eller är det mamma Anna som vill övertala henne att börja hoppa? Och så hittar Klara och Selma en kull med nio hundvalpar på en soptipp på Mauritius, som de tar med hem till Sverige, och Lukas har gått och blivit sambo, allt enligt den information som SVT delar med sig av i nuläget.
Premiärdatum för den nya säsongen är ännu inte satt.

190424 Hammarströms 2 Foto Andreas Hillergrensvt
Familjen Hammarström består av 12 personer samt ett antal hästar och andra djur. Foto Andreas Hillergren/Svt

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden