Ridsportpodden
1 juli 2022 07:30

Ridsportpodden: Möt överlevaren Sara Grönvall

PersonligtHästutbildaren och tävlingsryttaren Sara Grönvall berättar om utmaningen att vara människa och om vägen tillbaka efter en svår ridolycka.

Ridsportpodden: Möt överlevaren Sara Grönvall
Sara Grönvall är veckans gäst i Ridsportpodden Sommarspecial. Grafik: Mattias Lundgren

”Jag känner hur jag landar i sanden. Jag ser hästen rasa mot mig och hör hur mitt skelett går sönder, kraschet kan jag fortfarande höra i mitt huvud och kraften som kommer när hästen landar över mig. Allt går fort, jag ser hästen springa iväg, och jag tänker `fuck, this is it. Jag kommer att dö nu’. ”

Lyssna till Sara Grönvall som berättar om livet före och efter olyckan, och vad som fick henne att komma tillbaka upp på hästryggen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 89 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden