Ridsportpodden
24 juni 06:25

Izabella Granswed i nya avsnittet av Ridsportpodden Sommarspecial

SommargästenHästveterinären Izabella Granswed är näst på tur i vår nya programserie Ridsportpodden Sommarspecial. Pausa midsommarbestyren och lyssna på ett halvtimmeslångt program om vad driv, passion och nyfikenhet kan leda till.

Izabella Granswed i nya avsnittet av Ridsportpodden Sommarspecial
I veckans avsnitt av Ridsportpodden Sommarspecial möter ni hästveterinär Izabella Granswed. Grafik: Mattias Lundgren

I sommar kommer du få lyssna till starka, spännande och överraskande berättelser från några av ridsportsveriges största profiler i Ridsportpodden Sommarspecial.

I veckans program bjuds vi på ett öppenhjärtigt program signerat Izabella Granswed. Izabella berättar bland annat om va som fick henna att gå från truckkörande hästtjej till konstant kunskapstörstande hästveterinär och ortoped. Men även vikten av att låta varje häst finna son människa – någonting hon själv i allra högsta grad lever efter.

Ridsportpodden Sommarspecial med Izabella Granswed kan du höra på Spotify, på Acast eller på andra ställen där poddar finns. Där hittar du även det första programmet, med journalisten, författaren och bloggaren Ulrika Fåhraeus, känd som Ponnymamman.

Fakta

Sommarens poddpratare

Ridsportpodden Sommarspecial finns där poddar finns.

17 juni Ulrika Fåhraeus

24 juni Izabella Granswed

1 juli Sara Grönvall

8 juli Daniel Enestubbe

15 juli Sabina Svärd

22 juli Jan Jönsson

29 juli Paulinda Friberg

5 augusti Monica Lindstedt

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden