Nyheter
16 maj 2021 06:22

Royne och Daniel Zetterman samarbetar igen

HästaffärerNumera samarbetar Royne och Daniel Zetterman, efter att ha varit osams i flera år. Det som fört dem samman igen är hästaffärer, enligt en artikel.

Royne och Daniel Zetterman samarbetar igen
"Det var en tuff tid när mina föräldrar skiljde sig och vi hade alla olika åsikter om saker och ting", säger Daniel Zetterman i artikeln i Kristianstadsbladet. ArkivFoto: Roland Thunholm

Föräldrarna Royne och Aisling Zetterman skilde sig och sönerna Daniel och Alexander flyttade utomlands. Men nuförtiden samarbetar Daniel och Royne Zetterman när det gäller hästaffärer.

– Det var mycket ilska men livet går trots allt vidare och finns det en önskan från båda parter om respekt för och gentemot varandra så finns det ju ingen orsak att gräla vidare, säger Daniel Zetterman i en artikel i Kristianstadsbladet.

Son och far träffades på Roynes anläggning Magic Park nyligen, då Daniel Zetterman provred hästar för sina kunder i Florida, där han numera bor.

Enligt Kristianstadsbladet var det betydligt lägre hinder än under Daniel Zettermans tävlingsdagar – numera är höjden runt 1,20, eftersom många av kunderna tävlar på den nivån.

– Amerikanarna har ju lösningar för att få klasserna att låta lite större. Man kallar det grand prix, helt enkelt, säger Daniel Zetterman till Kristianstadsbladet.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden