Ponny, Sverige
11 juli 2018 18:54

Runstens stipendium till Jennifer Bratt

FalsterboUnder onsdagen delades Runstens Promoting Talent Stipendium ut vid Falsterbo Horse Show. Stipendiechecken på 50 000 kronor gick till Jennifer Bratt.

Runstens stipendium till Jennifer Bratt
Jennifer Bratt fick ta emot ett stipendium på 50 000 kronor. Foto: Roland Thunholm

Runsten Equestrian delade för nionde gången ut sitt stipendium, och det skedde under onsdagen vid den stora hoppbanan på Falsterbo Horse Show. Stipendiet är på 50 000 kronor, och det ska användas som ett bidrag för träningar i Sverige eller utomlands. Stipendiaten får även gratis tillträde till Runsten Equestrians träningar under ett år.

Ryttaren som får stipendiet ska ha utmärkt sig med goda resultat på nationell- eller elitnivå, ska ha visat väl förmåga att förädla sitt hästmaterial, visa god hästhållnig och kamratanda och vara en god förebild för andra unga ryttare.

Årets stipendum gick till 16-åriga hoppryttaren Jennifer Bratt som tävlar för Djursholms Ridklubb. Jennifer rider både ponny och stor häst och har haft många fina framgångar både nationellt och internationellt. Priset delades ut av Lisen Bratt Fredricson och Runsten Equestrians Josefine Ronquist.
”Enormt tacksam för detta och möjligheterna det ger mig”, skriver Jennifer på sociala medier.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden