Sverige
9 november 2016 08:15

Kusk misshandlad av bilist

En 47-årig kvinna i Oskarström, som var ute och körde på en väg, blev misshandlad av en bilist vid lunchtid i fredags. (Uppdaterad)

Kusk misshandlad av bilist
Kvinnan ska ha blivit nerdragen från sin häst och sedan misshandlad.

Det inträffade gäller enligt nya uppgifter till media ett körekipage och inte en ryttare till häst som först angavs.

Hästekipaget mötte en bil som  ska ha kört i hög fart. Kvinnan gestikulerade för att få föraren att sakta ner vilket resulterade i att denne ska ha tvärstannat, gått ur bilen och enligt uppgift dragit ner kvinnan från vagnen och misshandlat henne.  

Polisanmälan om misshandel har upprättats men polisen bekräftar inte mer än att det blivit bråk mellan ett hästekipage och en bilist. Polisen ska ha talat med flera personer, däribland flera vittnen till händelsen.

– Bakgrunden kan vara den ständiga irritation som tyvärr finns mellan vissa bilister och hästägare där båda anser sig ha lika stor rätt till att nyttja våra vägar, säger förundersökningsledare Martin Inglund till SVT Nyheter Halland.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden