Nyheter
31 augusti 2018 11:57

Säg hej till Cornelia Rylén – ny bloggare på Ridsport

Ny bloggI dagarna debuterar Cornelia Rylén som Ridsport-bloggare. Läsarna kan räkna med att få ta del av vardagen hemma på gården utanför Norrköping, men också ett och annat debattinlägg från den här färgstarka hoppryttaren.

Säg hej till Cornelia Rylén – ny bloggare på Ridsport
Cornelia Rylén, bloggare på Ridsport. Foto: Natalie Lindholm

Cornelia Rylén har ridit så länge hon kan minnas. Tre år gammal fick hon sin första låneponny och sedan dess har livet med hästar rullat på. På ponny startade hon SM i alla kategorier och hon red upp till svår klass på D-ponny innan hon som 14-åring gick över till stor häst.

Hon har tävlat upp hästar till 1,50-hoppning och ridit två SM-finaler med olika hästar. Cornelia beskriver sig själv som en följsam och konsekvent ryttare men hur är hon som bloggare?
Vi hörde av oss och frågade.

Hej Cornelia! Hur känns det att börja blogga för Ridsport?
– Det känns jätteroligt! De senaste åren har jag bara skrivit på engelska på min instagram, så det känns kul att få uttrycka sig på svenska igen!

Vad kommer du skriva om?
– Det kommer nog variera en del! Jag kommer skriva om min vardag, men även ta upp olika ämnen, diskussioner och kanske sticka ut med en och annan åsikt här och där. Jag hoppas roliga ämnen kommer upp och bjuder in till diskussion. Jag har inte bloggat på många år, men tror att jag snabbt kommer in i det och ser vad som känns bra och blir bra läsning!

Du har gett intrycket av att vara en person med starka åsikter, kommer det skina igenom i dina texter?
– Haha, ja visst har jag det och det lär ni märka då och då. Jag har inget intresse av att hålla folk nöjda bara för att. Jag ändrar inte åsikt och håller inte tyst bara för att jag kan trigga folk, men har heller inget behov av att provocera för sakens skull. Men, jag brukar hålla mig ganska lugn och pedagogisk ändå.

Här hittar du Cornelias blogg. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 107 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-