Fälttävlan
10 maj 2014 20:00

Sara och Reality rapporteras ”vara okej”

(Uppdaterad) Sara Algotsson Ostholt och Reality fick ett fall i Badmintons terräng på lördagen. Båda rapporteras nu vara utan några allvarligare skador.

Sara och Reality rapporteras ”vara okej”
Sara Algotsson Ostholt och Reality verkar ha klarat fallet i Badminton bra.

Reality förstod inte riktigt vad hon skulle göra på den stora spetsen som var C-hinder i klassiska Huntsman Close. Hon fastnade uppe på den och trillade sedan ned. I samband med detta trillade Sara Algotsson Ostholt av. Direkt efter fallet såg Reality ut att vara påverkad av det. Sara Algotsson Ostholt reste sig ganska omgående upp. 

Sara Algotsson Ostholt har undersökts av tävlingsläkaren och rapporteras att ha klarat sig undan allvarligare skador. Den svenske förbundskapten Staffan Lidbeck, som även är landslagsveterinär, kände igenom Bigsy på lördagskvällen. ”Bigsy ser ut att ha klarat sig fint, inte en skråma på benen! Hon är glad och äter” skriver Sara Algotsson Ostholt i ett mejl till redaktionen. I mejlet berättar hon också att hon är nöjd med Realitys fyrstjärniga debut: ”så himla ärlig och härlig. Hon har visat att hon definitivt är en häst för 4-stjärnig nivå”.

Läs mer om lördagens terräng här. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden