Dressyr
19 juni 2016 15:14

Sätterman kürbäst i Mariefred

Louise Sätterman och Alex vann söndagens Grand Prix kür på nationella tävlingar hos Mariefreds Ridklubb. ńven i Sundsvall har det ridits nationell dressyr på söndagen.

Louise Sätterman och Alex (KWPN val f 2005 e Roughfield Fantasy-Renovo uppf A.F. de Baat äg Ewa Mattson), Uppsala Dressyrsällskap, fick ihop 68 procent i küren vilket räckte till seger med en dryg procents marginal. Ekipaget fick bland annat en åtta för sin ökade trav i ett jämnt program. Klassen hade nio startande. 

På söndagen reds också en Intermédiaire I med 14 startande i Mariefred. Klassen vanns av Martin Ågevall med Daily Pleasure på 70,307 procent. 

På nationella tävlingar hos Sundsvalls Fältrittklubb vann Maria Lundgren och Dofelia en Intermédiaire I Kür med fem startande. Det var ekipagets andra seger på lika många starter under meetinget. 

Resultat, Mariefred

Resultat, Sundsvall

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden