Dressyr
26 oktober 2019 09:48
Ridsportplus

Se küren och 160-hoppningen direkt från Helsingfors

InternationelltKlockan 09.55 svensk tid startar det första dressyrekipaget i küren på Helsingfors Horse Show. Några timmar senare är det dags för Grand Prix-hoppning över 160-hinder. Vi sänder båda klasserna i samarbete med Riders Live TV.

Se küren och 160-hoppningen direkt från Helsingfors
Foto: Fredrik Jonsving

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

I dressyren kommer två svenska ekipage till start, Sandra Dahlin och Ichi med starttid 10.55 svensk tid, och direkt därefter Charlotte Haid Bondergaard och Roberto Des Frettes, starttid 11.05.

Klockan 13.10 svensk tid går första starten i Grand Prix-klassen i hoppning över 160-hinder, och bland de 41 ekipagen i startfälten finner vi Peder Fredricson och H&M Christian K som nummer 8, Henrik von Eckermann och Best Boy 2 som nummer 19, Stephanie Holmén och Cute S som nummer 22,  samt Evelina Tovek och Winnetou de la Hamente Z som nummer 26.

I startfältet finns också bland andra Steve Guerdat, Martin Fuchs, Kevin Staut och Pius Schwizer, som vann fredagskvällens 145-hoppning, där bästa svensk blev Henrik von Eckermann och Best Boy 2 som tog en tiondeplats.

Ryttarna rider om 103 000 euro i prispengar i klassen.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden