Blogg
28 februari 2016 07:30

Seger, fina hästar och snart hemma

Nu är vi på väg hem från en fantastiskt bra tävlingshelg i Helsingborg.

Alla hästar har gjort många bra rundor, med bland annat Bönans vinst i 135, Rihannas tredjeplats i samma klass, Candys femteplacering i 130, Totos och Torimos placering i torsdagens 130 samt Nasses fina dubbelnollor.

Mina fantastiska hästskötare Lisa och Tilda har skött hästarna som de prinsar och prinsessor de är. Pether har coachat och supportat Team Markne hela helgen. Tack till min underbara mamma som har hjälpt till med min dotter Julia  samt ett stort tack till mina hästägare för förtroendet att jag får förvalta era fina hästar- så kul att ni kom ner och hejade på oss! Under dagarna i Helsingborg hann vi även med att träffa Susanne från Equipe.

Nu väntar några lugna dagar i hagen och härliga uteritter för hästarna som har varit med, medan vi får ta tag i packning och berg av tvätt. Jag är så inspirerad att fortsätta använda alla Robs träningstips till de hästarna som har varit hemma. De flesta årsdebuterar om två veckor.

För min egen del blir det många tuffa pass på gymmet med min PT Martin framöver samt att hjälpa alla mina elever som jag inte har haft möjligheten att träna under tiden vi har varit iväg.

Det har varit väldigt roligt att vara ute på tur men efter fyra veckor i lastbilen så ska det bli skönt att krypa ner i sin egen säng.

/Stina

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden