Fälttävlan
9 april 2018 06:00

Silverkvartetten fortfarande på topp-100

VärldsrankningNu börjar det snart röra på sig allt mer på fälttävlansbanorna och nya poäng lär ge vissa ryttare en skjuts på rankningen. På den färska rankningen är dock det mesta sig likt.

Silverkvartetten fortfarande på topp-100
De här ryttarna ligger kvar på topp-100. Foto: Strzegom International Horse Trials

Fälttävlanssäsongen har dragit igång så smått, men än så länge händer det inte mycket på världsrankningen. Michael Jung ligger fortfarande i toppen på den nya rankningen, följd av Tim Price och Gemma Tattersall.

Hela det svenska silverlaget från EM ligger kvar bland de 100 främsta i världen. Louise Svensson Jähde är fortfarande Sveriges främsta ryttare och har glidit ner ett snäpp till plats 36. Strax efter ligger Ludwig Svennerstål på plats 38 och ytterligare lite längre ner, på plats 46, ligger Sara Algotsson Ostholt. Niklas Lindbäck är Sverige fjärde ryttare på topp-100, närmare bestämt på plats 90.

Komplett rankning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden