Dressyr
1 augusti 2021 15:51

SM-medaljerna i paradressyr har delats ut

SM i paradressyrDe svenska mästarna i paradressyr korades under söndagen i Laholm. Se vilka som tog hem medaljerna här.

SM-medaljerna i paradressyr har delats ut
Lena Malmström och Fabulous Fidelie tog hand om guldet i grad 5. Här syns ekipaget på Strömsholm i fjol. Foto: Roland Thunholm

SM i paradressyr och Sommardressyren har pågått i regi av Laholms Ryttarförening under hela helgen. Pararyttarna red sina första omgångar under lördagen och Lena Malmström tog en rejäl ledning i grad 5 tillsammans med egna uppfödningen Fabulous Fidelie. Det regerande svenska mästarekipaget behöll ledningen hela vägen och tog hem guldet under söndagen. Silvret i grad 5 gick till Christina Berg-Overgaard och Laredo’s Fyrste medan Amalia Josbo tog hand om bronset med Lady Evelin.

Carolin Rutberg höll också ställningarna från i fjol och tog hem den ädlaste valören i grad 3 tillsammans med Miragé medan silvret gick till Felicia Grimmenhag och Ramsay. Gustav Stjernberg och Verle N. kammade hem bronset.

I grad 1+2 fick Sara Åhl Persson den högsta totalpoängen tillsammans med Lord III, vilket gav ekipaget guld. Silvret gick till fjolårets guldmedaljör Anita Johnsson och Currant LA medan Linnéa Henrysson tog hand om bronset med Marocko.

Resultat paradressyren.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden