Fälttävlan
26 juni 2013 14:14

SM-vinnaren till Tyskland

Tyske fälttävlansryttaren Frank Ostholt gick i förra veckan omkull på träning och fick flera frakturer. Nu förstärker regerande juniormästaren Oscar Eriksson det tyska stallet under Ostholts konvalescens.

Sara Algotsson Ostholt skriver att maken Frank efter omständigheterna mår bra, och att de är glada att det ”bara” rör sig om några brutna ben. Frank sägs vara vid gott humör, och får i helgen hjälp i stallet av svenska juniormästaren Oscar Eriksson. Oscar ska rida Franks hästar under en tid.

Silver-Sara, som är på väg till Aachen, hade planerat att rida sin OS-häst Wega i genrepet inför EM. Men skimmelstoet är ännu inte helt återställd efter det broddtramp hon fick i Luhmühlen för snart två veckor sedan, och får därför stå över för att vara fräsch till EM.

Istället blir det Facebook-hästen Reality som får sin första riktigt stora utmaning.
– Tävlingen där man rider in på arenan är fylld med 80 000 människor på läktarna. Det är helt fantastiskt! Det blir Bigsys första riktigt stora tävling, publikmässigt, och en bra prövning inför större mästerskap. I fredags gick hon en medelsvår hoppning och visade att hon är i god form, skriver Sara.


Reality har kommit fram och gillar gräset i Aachen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-