Prylspaning
6 mars 2017 05:00

Sport-BH:ar som passar för ridning

Skumpar brösten omkring när du rider? En bra sport-BH löser problemet och är dessutom behaglig att rida med. Spana in dessa modeller och hitta din egen favorit.

Sport-BH:ar som passar för ridning
En bra sport-BH kan lösa problemet med skumpande bröst vid ridning. Här är de modeller vi kikat närmare på.


Laurie
Hos www.mountainhorse.se hittar du denna bh för ryttare. Med justerbara axelband får du den att sitta extra bra. Priset ligger på 599 kronor och den finns i storlek XS-XXL.


Casall iconic
Denna BH har mjuka kanter och är designad för att ge bästa möjliga stöd. Hos www.borjes-tingsryd.se finns den i storlek S-XL med kupa A/B-C/D och kostar 439 kronor.


Shock Absorber
Valbar i 10 storlekar mellan 65B och 85D är denna sport-BH som kallas Shock Absorber Bh D+ max 4 och säljs för 599 kronor hos www.myone.se.


Charcoal
Sömlös och formsydd är denna sport-bh från www.pierrerobert.se. För 259 kronor kan du klicka hem en egen i storlek S-XL.


Incredible
Välventilerad sport-bh från Swegmark som är framtagen för intensiv träning. Prislappen är satt till 449 kronor hos www.swegmark.se. Välj mellan storlek 75B-100G

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden