Prylspaning
19 december 2016 06:00

Gör hästen julfin med söta prylar

Nedräkningen till julafton har börjat och det är klart att även hästen vill vara med i firandet. En egen julutstyrsel passar de flesta hästar och förhöjer julstämningen ytterligare i stallet.

Gör hästen julfin med söta prylar
Juligt värre med luva från Börjes.


Julgrimma Julrött med vitt foder och glittriga band på grimman – vilken häst passar inte i det? Grimman kan bli din för 129 kronor hos www.horze.se och finns att köpa i storlek shettis-full.


Med tofsar på öronen Denna söta luva med plats för öronen finns att köpa hos www.borjes-tingsryd.se för 49,50 kronor. Luvan finns i storlek full.

Julren En tomteluva med renhorn för 99 kronor finns att klicka hem från www.aleridsport.se som också säljer tygelbjällrorna på bilden. Renluvan finns att köpa i storlek ponny och full.

 

Bjällror För 129 kronor kan din häst bjällra ordentligt på ridturen. Fäst dem på grimman, tyglarna eller i selen och lyssna till julstämningen. Finns att köpa hos www.hooks.se.

Juligt täcke Med detta juliga ländtäcke slipper hästen frysa om rumpan på julaftonsritten. Täcket finns i storlek full och kostar 169 kronor hos www.hooks.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-