Sportnytt
12 maj 2018 10:37

Star och Huck blir officiella maskotar vid VM i Tryon

MaskotarRidsportens samlade VM i Tryon, USA, närmar sig med stormsteg. Nu har arrangemangets officiella maskotar presenterats - två miniatyrhästar som tidigare räddats av en hjälporganisation.

Star och Huck blir officiella maskotar vid VM i Tryon
Star och Huck blir officiella maskotar under VM i Tryon. Foto: Madison Ibach

Ridsport-VM i Tryon, USA, arrangeras 11-23 september. Nu har de officiella maskotarna för arrangemanget presenterats. De heter Star och Huck och är två minatyrhästar som funnits vid anläggningen sedan 2017. Duon har varit oskiljaktiga sedan de räddades av en hjälporganisation och adopterades av Tryon International Equestrian Center.

Star och Huck kommer att ha en fulltecknad kalender under de två veckorna VM pågår, och de ligger nu i träning för att kunna utföra var och en av de åtta disciplinerna under VM. Det kommer förstås också att finnas mängder med Star och Huck- souvernierar för besökarna att köpa i – som mjukisdjur, pussel och liknande.

Star och Huck har ett eget konto på Instagram där man kan följa dem före och under VM: @StarandHuck.

Officiell hemsida för VM i Tryon

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden