Sportnytt
23 november 2021 14:15

Startfältet till SIHS klart – nya svenskar på listan

SIHSStartfältet till Sweden International Horse Show är nu klart. Bland annat har en dressyrdrottning försvunnit samtidigt som det är två nya svenskar på listan.. Dessutom vet vi vilka som får rida inomhusfälttävlan.

Startfältet till SIHS klart – nya svenskar på listan
Stephanie Holmén får rida på Friends. Foto: Roland Thunholm

Några sista minuten-ändringar är gjorda när Sweden International Horse Show nu presenterar de definitiva startlistorna vid veckans hästfest. Bland annat kommer inte dressyrdrottningen Isabell Werth som utlovat.

Istället har den svenska dressyrryttaren Jennie Larsson, som i helgen tog dubbla segrar i Dressage Powers högsta tourfinal, fått en biljett till SIHS. Dessutom har Stephanie Holmén adderats till listan över svenska hoppryttare som får rida på Friends. Hon ersätter Angelie von Essen.

Fälttävlans förbundskapten Fredrik Bergendorff har också tagit ut vilka ryttare som får rida inomhusfälttävlan. I Sveriges lag rider Aminda Ingulfson, Christoffer Forsberg, Sofia Sjöborg och Frida Andersén. Det blir en landskamp mellan Sverige, Tyskland och ett nordiskt lag, där svenska Anna Nilsson är en av lagmedlemmarna.

Hela startfältet – länk till SIHS.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden