Dressyr
13 oktober 2019 09:28

Stipendier att söka för dressyrryttare

TräningsbidragFör de ryttare som deltar i DressagePowers tävlingar finns nu stipendier att söka - sammanlagt ska sex träningsstipendier delas ut.

Stipendier att söka för dressyrryttare
Kristian von Krusenstierna har grundat DressagePower tillsammans med Peter Härnstam. Foto: Lina Nydahl

Stipendierna ska fungera som ett bidrag till träning och utveckling, skriver DressagePower i ett pressmeddelande. Stipendierna kommer att delas ut i samband med tävlingens finaler i Linköping och i Friends Arena.

Två ryttare upp till 21 år som deltar i någon av DressagePowers tävlingar eller DressagePower Academy får träningsstipendium på 5 000 kronor. För seniorerna – över 50 år – består stipendiet av träningstillfällen med tränarna Liane Wachtmeister, Stefan Jansson, Martin Ågevall och Cecilia Kristoffersson.

Även deltagarna i DressagePower Academy kan söka ett stipendium på 5000 kronor för träning. Vilka som får stipendie bestäms av en jury, bestående av Annica Wiberg, Eva Salomon, och Therese Nilshagen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden