Ponny
28 juni 2013 13:17

Stipendium till Linnea

Linnea Holmgren har fått Carin Lindströms Utbildningsstipendium för 2013 och är utsedd till Sveriges mest lovande ponnydressyrryttare.

Varje år delar Carin Lindströms Minnesfond ut ett stipendium på 10 000 kronor till en lovande ponnydressyrryttare mellan 11 och 15 år. Linnea Holmgren får ta emot 2013 års stipendium efter att ha nominerats av Värmlands Ridsportförbund och Ryttarsällskapet Grums.

”Vi tror att hon med sin ambitiösa inställning och målmedvetenhet är en coming star och har därför glädjen att härmed tillkännage att hon tilldelas 2013 års utbildningsstipendium ur Carin Lindströms Minnesfond” är motiveringen.

Linnea Holmgren har tävlat framgångsrikt med sin ponny Indiana Joe. I helgen kommer hon att tävla i Nordiska mästerskapen och i augusti deltar hon i SM.

Stipendiet kommer att delas ut söndagen den 18 augusti av Tomas Engström, Carins son, under SM i dressyr i Hästviken utanför Karlstad. Detta skriver Svenska Ridsportförbundet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden