Fälttävlan
30 september 2012 14:15

Svennerstål tappade i CCI*

(uppdaterad 30 september) Efter dressyr och terräng låg Ludwig Svennerstål åtta i brittiska Osbertons långa enstjärniga klass tillsammans med Catania. Efter tolv fel i söndagens banhoppning rasade ekipaget i resultatlistan.

Det svenska ekipaget inledde med att ligga tolva efter dressyren med 49,6 straff. I lördagens terräng blev det en dubbelnolla och detta lyfte ekipaget till åttonde plats.

Klassen hade över 100 startande från början. 92 av dem är kvar till söndagens avslutande banhoppning. Leder gör Storbritanniens Amy Young med Master Step. Ekipaget tog ledningen redan efter dressyren och ligger kvar på sitt dresyrstraff 43,4 efter terrängen. 

(Uppdaterad 30 september) I den avslutande banhoppningen på söndagen drog Ludwig Svennerstål på sig tolv fel. Det gjorde att han rasade till plats 31. Ledande Amy Young rev två hinder och segern gick i stället till Storbritanniens John-Paul Sheffield/Windingo.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden