Fälttävlan
12 augusti 2013 12:18

Svensk kvintett EM-nominerad

Erika Sjöström och Agnes Stolth red förmodligen till sig både SM-guld och varsin biljett till EM för juniorer respektive unga ryttare i går. Totalt har Sverige nominerat fem ekipage till tävlingen i franska Jardy där mästerskapet går.

Nyblivna svenska juniormästaren Erika Sjöström är uttagen till JEM, som rids i enstjärnigt, förutsatt att hennes häst är okej vid landslagsveterinären Staffan Lidbecks besiktning senare i veckan. Även Mathilda Hammarström är nominerad till JEM. 

Agnes Stolth, som tog guld på SM för unga ryttare i går, är också nominerad till EM enligt samma förutsättningar som Erika Sjöström och Mathilda Hammarström. Detta gäller även Moa Kulle och Englandsbaserade Ellen Svennerstål. Det innebär att Sverige eventuellt kan vara med i lagtävlingen på YREM. EM för unga ryttare går i tvåstjärnig klass. 

EM för juniorer och unga ryttare går i Jardy, Frankrike 12 september till 15 september. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-