Hoppning
14 maj 2016 19:53

Svenska lördagsplaceringar

Lördagens högsta internationella klasser med svensk medverkan har gett tre placeringar på fyra försök.

Svenska lördagsplaceringar
Peder Fredricson och H&M Flip´s Little Sparrow, här i årets Gothenburg Horse Show, kom nia i lördagens 1,55-hoppning i Royal Windsor Horse Show. Photographer Roland Thunholm

Högst hinder fanns i fyrstjärniga brittiska Windsor där bommarna låg på 1,55-höjder. Där nollade Peder Fredricson grundomgången med H&M Flip´s Little Sparrow men åttta fel i omhoppningen sänkte paret till sjunde plats bland tolv placerade. Det gick inte lika bra för Malin Baryard Johnsson som blev utesltuten med Corporal VDL 1224.

Vid det femstjärniga Nations Cup-metinget i La Baule, Frankrike, hade Charlotte Mordasini ett tidsfel med Miebello, vilket dög till nionde plats bakom åtta felfria bland dussinet placerade på 1,50-höjder.

Tolv placerade fanns också i lördagens 1,50-hoppning på fyrstjärnig nivå i Wiesbadens Pingstturnering, Tyskland. Där nollade Douglas Lindelöw och Balou´s Lady på en tid som höll till nionde plats.

Resultat
Windsor
La Baule
Wiesbaden

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden