Ponny
22 mars 2019 20:26

Svenska ponnyframgångar i Finland

InternationelltFlera svenska ponnyekipage höll sig framme i prislistan i fredagens ponnyklass på det det trestjärniga internationella meetinget i Ypäjä, Finland.

Svenska ponnyframgångar i Finland
Det har varit flera nationella tävlingar i ponnydressyr under helgen. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Arkivbild: Roland Thunholm

Allra bäst gick det för Lovisa Adamsson och Adrenalin (sto f 2002 e Vermont Rp 133-Coed Coch Target Rw 68, uppf Frida Heinemann, äg Karolina Adamsson) som kom tvåa i fredagens internationella klass som också var internationell debut för ekipaget.

Ekipaget fick 69,714 procent efter ett jämnt program med lite extra plus för de enkla bytena. Tre av de fem domarna hade ekipaget som etta i den 17 ekipage stora klassen.

Det blev svenskt även på fjärde plats via Tindra Holmertz/Brave Heart med 69,6 procent och på femte plats genom Alva Nordfjell/Eg Dirac på 69,457 procent.

Meetinget fortsätter under helgen med bland annat Grand Prix för hästar med Märit Olofsson Nääs och Jacob Noerby Soerensen som svenska representanter.

Resultat, fredagens ponnyklass

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden