Ponny
28 december 2018 19:30

Guldläge för Ebba Danielsson inför ponnyfinalen

InternationelltEfter de första två rundorna av finalen i FEI Pony Jumping Trophy, "ponnyernas världscup" ligger Ebba Danielsson fyra, bara 1 fel efter ledande ekipage.

Guldläge för Ebba Danielsson inför ponnyfinalen
Ebba Danielsson i Mechelen. Bilden är från 2018. Foto: Privat

Ebba Danielsson och Dynamite Spartacus inledde finalen av FEI Pony Jumping Trophy med en fin andraplats på torsdagen. På fredagen blev det ett nedslag och en åttonde plats. Totalt ligger hon fyra inför avgörandet över 1,35-hinder på söndag.

Ekipagens placeringar räknas om till fel och för Ebba Danielssons del innebär det att hon har 1 fel. Det innebär att det är nära till toppen där det två ekipage med 0 fel vardera.

På söndag rider de 15 bästa efter torsdagens och fredagens omgångar första rundan, de tio bästa därifrån går vidare till en andra runda.

Mathilda Bohlin finns också på plats i Belgien och hon har slutat på plats 12 och 18 i de första två rundorna tillsammans med Miclas Aristocrat.

Resultat, fredagens klass

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden