Fälttävlan
17 maj 2013 10:46

Svenska ryttare till Luhmühlen

Sex svenska ryttare styr kosan till tyska Luhmühlen när det i mitten av juni är dags för den klassiska tävlingen. Två av dem planerar för start i CCI****.

Dag Albert är anmäld till högsta klassen med sin topphäst Tubber Rebel, och får sällskap av Ludwig Svennerstål och hans King Bob. Linda Algotsson/La Fair, Niklas Jonsson/First Lady, Hannes Melin/Piccadilly Z och Louise Svensson Jähde/Usabella är anmälda till CIC***.

Luhmühlen, som bland annat var EM-arrangör sist det begav sig 2011, lockar som vanligt många av världens bästa ryttare till sina tävlingar den 13-16 juni. Fälttävlanskungen och hemmahoppet Michael Jung är anmäld med tre hästar, där Leopin FST är den som får förtroendet i den fyrstjärniga klassen.

Britten William Fox-Pitt har hela tre hästar med i CCI****, och rider mot bland andra lagkompisen från OS, Nicola Wilson och Opposition Buzz. Även Nya Zeelands Andrew Nicholson startar två hästar i högsta klassen.

Anmälda ekipage

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-