Körning
17 juni 2019 14:58

Svenskarna körde in placeringar i Danmark

KörframgångarÅtta svenska kuskar for till danska Själland för sportkörning på tuff nivå. De kom hem med fina placeringar över hela linjen.

Svenskarna körde in placeringar i Danmark
My Eklund och Suzette slutade tvåa totalt efter en lyckad maratonkörning. Arkivbild Foto: Eva Österlund

My Eklund vann maraton i svår klass med sin Suzette och hon gjorde det så bra att hon körde in flera placeringar efter dressyren. Formen höll i sig även i precisionen och det blev en andraplats totalt. Trea var Rebecca Kristiansen med dottern Linneas fina Di Luca, vann klassen gjorde danska Monika Köier Andersen.

Vann maraton gjorde även parkusken Hanna Holstein med sin fina welshar. Här handlar det om svår klass för både hästar och ponnyer och segrare var en av Danmarks mest rutinerade och framgångsrika kuskar, Kurt Klindt.

Annelie Blomberg var trea i medelsvår klass och Pia Petersson och Ingela Ekelund var trea respektive fyra i medelsvår klass för ponnyer medan Anna Blom vann den svåra ponnyklassen.

Härlig tävling ur svensk synpunkt alltså även om vädret var långt ifrån härligt med mycket åskregn, som gjorde banorna ganska leriga.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden