Dressyr
23 juni 2016 17:19

Sverige trea efter Grand Prix

Sverige blev trea i det inledande momentet av Nations Cup i Rotterdam, Holland, på torsdagen. OS-klara Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriello var bäst i det svenska laget.

Sverige trea efter Grand Prix
Tinne Vilhelmson Silfvén och "Anton" slutade på 75,72 procent i GP-klassen.

Rose Mathisen och Zuidenwind var först ut av ekipagen och slutade på 69,62 procent. Juliette Ramel och Buriel K.H. fick därefter 73,88 procent. OS-klara Patrik Kittel med Deja fick upp lagresultatet något till med sina 74,38 procent. Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriellt var sist ut i den svenska kvartetten och slutade på 75,72 procent. 

Sju lag startar i Rotterdam och hemmafavoriten Holland höll undan och vann första rundan i Nations Cup. Tvåa blev USA och Sveriges poäng räckte till en tredje plats. 

Nations Cup fortsätter under midsommarhelgen med att två ekipage i varje lag startar Grand Prix Special och två Grand Prix kür. 

Resultat

Regler för Nations Cup

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden