Dressyr
30 april 2022 06:24

Ännu en SWB-häst till Cathrine Dufour

FörsäljningDanska dressyrstjärnan Cathrine Dufour har ytterligare en SWB-häst i stallet. Den här gången handlar det om ett 5-årigt sto.

Ännu en SWB-häst till Cathrine Dufour
Cathrine Dufour. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Roland Thunholm

Det är SWB-stoet Zimillione PT2 (f 2017 e Gammelenggårds Zappa-Fürst Nymphenburg I, uppf Per Trygg) som numera ägs av Cathrine Dufour, hennes partner Rasmine Laudrup och hennes hästägare, familjen Zinglersen, Abildgaard Equestrian.

I höstas kunde Ridsport berätta om Vividus QRE (SWB val e Zaladin MI-Don Charly, uppf Christian Påhlsson) som även han köpts av familjen Zinglersen.

Det är Eurodressage som rapporterar om affären. Zimillione PT2 såldes från sin uppfödare till danska Camilla Andersen som 3-åring.
– Hon har gjort ett fantastiskt arbete med hästen, säger Cathrine Dufour till Eurodressage där hon också riktar ett tack familjen Zinglersen som även äger hennes topphäst Bohemian.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden