Avelsnyheter
12 september 2020 11:08

SWB:s första onlineauktion – se filmer på dressyrfölen

ElitfölauktionenSWB har just tryckt på start för sin första digitala elitauktionen någonsin. Dressyrfölen är nu online – och det är 14 potentiella småstjärnor som finns att beskåda inför budgivningen som öppnas upp den 19 september.

SWB:s första onlineauktion – se filmer på dressyrfölen
I år råder helt andra förutsättningar och nu drar SWB igång elitauktionen online – för första gången någonsin (arkivbild från Flyinge). Foto: Roland Thunholm

Startbudet för samtliga föl ligger på 4 000 euro och det är idel välstammade skapelser som radas upp i dressyrkollektionen som publicerades under förmiddagen på lördagen.

”A once in a lifetime filly! By the one and only Franklin and with a damline that is top level performance through and through.” Så beskrivs exempelvis Franklin-dottern Tokyo CML i det proffsiga upplägget med filmer, bilder och detaljbeskrivningar på svenska och engelska. Här finns bland andra även en Revolution-son och ett stoföl efter Springbank II VH.

Budgivningen startar den 19 september och avslutas den 26 september.

Flera uppfödare erbjuder även uppstallning med lösdrift efter avvänjning som extra tjänst vid försäljning.

Se hela fölkollektionen här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden