Nyheter
24 mars 2020 06:20

Swedish 7-Star Spring Tour ger inte upp

CoronasmittanArrangörerna av Swedish 7-Star Spring Tour är optimistiska och väljer att fortsätta jobba framåt i tider när många andra stortävlingar ställs in. Först ut är Wermland Equestrian Games i Hammarö den 7-10 maj.

Swedish 7-Star Spring Tour ger inte upp
Alexander Zetterman på Cafino i Swedish 7-star Spring Tour (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

”Arrangörerna av Swedish 7-Star Spring Tour blickar framåt.” Så lyder rubriken på pressmeddelandet från Swedish 7-Star Spring Tour, där budskapet är att det populära tävlingskonceptet ska kunna genomföras enligt plan.

– Vi har precis haft ett telefonmöte med alla arrangörer inklusive Falsterbo Horse Show och vi bestämde oss för att jobba vidare med tävlingsförberedelserna som planerat. Givetvis kommer vi att följa rekommendationerna från Svenska Ridsportförbundet och myndigheterna, men det är också viktigt att våga vara positiva i de tider som råder nu, säger Sophie Wilhelmsson, Swedish 7-Star Spring Tour, till Ridsport.

Tävlingsplatser Swedish 7-Star Spring Tour 2020
Vecka 19 Wermland Equestrian Games
Vecka 21 Norrköping Internationel Horse Show
Vecka 23 Runsten Equestrian Games
Vecka 25 Gothenburg Summer Tour
Vecka 27 Final Falsterbo Horse Show
Vecka 35 Final 130 och 140 Norrköping Autumn Horse Show

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden