Hoppning
16 maj 2016 14:53

Sylve blickar framåt igen

Förra veckan presenterades äntligen lösningen: Sylve Söderstrand blev olympisk headcoach och Ragnar Bengtsson blev förbundskapten. ”Det finns saker som kunde ha gjorts annorlunda, men nu måste vi blicka framåt. Tiden kommer att gå snabbt fram till OS och det gäller att ta vara på den på bästa sättet” säger Sylve i en intervju med DN.

Sylve blickar framåt igen
Sylve Söderstrand och Rolf-Göran Bengtsson har jobbat tillsammans i många år, och nu fortsätter samarbetet. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

I intervjun med DN berättar Sylve Söderstrand om vad som är på gång härnäst, inte minst Nations Cup i Rom. Han berättar också om det stora stöd han hade bland ryttarna när konflikten med Ridsportförbundet var som värst och att han gärna vill hjälpa sina ryttare till framgångar i Rio.
– Nu är det dags för mig att ge tillbaka för det stöd som jag fick av ryttarna, säger Sylve Söderstrand till tidningen och fortsätter:
– Men varför nöja sig med en medalj, varför inte ta både en i lag och en individuellt?

Hela intervjun med Sylve Söderstrand kan du läsa här och här kan du läsa om turerna i kaptensfrågan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden