Fälttävlan
20 december 2013 13:54

Team JYR 2014 uttaget

Nu är det klart vilka som rider i Team JYR 2014. Totalt ingår 13 unga fälttävlansryttare i satsningen.

– Det är mycket roligt att se att det finns ungdomar som är på väg med bra ridning och spännande  hästar, säger Sara Sjöborg Wik, grundare och administratör av Team JYR, via ett pressmeddelande.

Team JYR, som är en satsning för juniorer och unga ryttare, går in på sitt tredje år 2014. Tanken är att det ska ge ryttarna god hjälp på vägen mot de svenska landslagen. Satsningen ska ha samma upplägg som tidigare år med bland annat färdighetsträning, mental träning och fysisk träning. Det ingår också coachning på tävling. VM-medaljören Piia Pantsu och OS-medaljören Jan Jönsson är knutna till projektet. 

Team JYR är ett privat initiativ som görs i samverkan med Svenska Ridsportförbundets fälttävlanskommitté. Deltagarna betalar för att vara med efter att de har blivit uttagna. 

Team JYR 2014 består av unga ryttarna Amanda Sandberg, Ebba Rosendal, Clara Zhong-Bergander, Matilda Josefsson och Ronja Johansson samt juniorerna Ebba Adnervik, Linda Bolin, Rebecka Berggren, Aria Ramcali, Rebecca Odhner-Källgård, Annika Davidsson, Stina Arosenius och Amilia Johansson.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden