Hoppning
18 juli 13:53

Thomas Ryans snabba runda ledde till seger för 6-åringarna

FHS 2021Över halva startfältet tog sig till omhoppning, men där var de 6-åriga hästarna lite matta och nedslagen kom. Fem ekipage satte nollan även i omhoppningen och snabbast var Secret Star riden av Thomas Ryan.

Thomas Ryans snabba runda ledde till seger för 6-åringarna
Thomas Ryan och Secret Star vann 6-årsfinalen. Foto: Roland Thunholm

Det började som en riktigt bra dag på jobbet för nästan alla ekipage i finalen för 6-åringarna. Hästarna tog sig an 1,30-banan utan större problem, och det blev inte mycket att göra för banpersonalen.

12 av de 22 finalekipagen tog sig till omhoppning, och där hände det en del. Bommar föll för flera ekipage, men Thomas Ryan var ganska tidig med att rida både snabbt och felfritt tillsammans med Secret Star (HANN hingst f-15 e Stakkato Gold-Landadel, uppf Albert Sprehe, äg Jumper Horses Sweden).

Stephanie Holmén och Por Favor van`t Roosakker (BWP val -15, e For Pleasure-Kashmir van Schuttershof, uppf Marc Kluskens, äg Haras de Prepinson & Grevlundagården) gav Ryan en match men slutade tvåa, och likaså gjorde kvalsegraren Emma Emanuelsson med Explorer E (SWB val -15, e Elliot VDL-Lasandos, uppf Eva Manlig, äg fam Gottlieb, Emma Emanuelsson). Emma slutade på en tredjeplats.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden