Hoppning
3 april 09:40

Topplaceringar för Douglas Lindelöw

InternationelltDouglas Lindelöw hade bara stjärnan Steve Guerdat framför sig i söndagens trestjärniga Grand Prix i italienska Gorla Minore - framtidshoppet Charlie's Way har presterat på topp under helgen. - I mitt huvud finns en mästerskapsplan, men det är långt kvar, konstaterar Douglas Lindelöw.

Topplaceringar för Douglas Lindelöw
Charlie's Way presterade på topp i helgen. Här ses ekipaget i Falsterbo förra sommaren. Foto: Roland Thunholm

Tvåa i Grand Prix över 1,55-hinder på söndagen och trea i fredagens 1,50-hoppning med idel felfria rundor – det blev bra utdelning för Douglas Lindelöw och Charlie’s Way (OS val f -13, e Chacco-Blue-Robin Z, uppf Gestüt Lewitz, äg Stall Fulltofta) i italienska Gorla Minore.

– En jättefin helg där han hoppat väldigt bra, och på EM-underlaget gräs också. Det kändes bra, säger Douglas Lindelöw, som är sugen på att rida EM i höst, till Ridsportförbundet.

– I mitt huvud finns en mästerskapsplan, men det är långt kvar, vi är bara i april.

Charlie’s Way, som varit hos Douglas i fem år nu, är en av hästarna som kan vara aktuell.

– Han är tio i år och jag tycker han ligger bra med på nivån. Han blir tryggare och tryggare, har otrolig kapacitet, är lyhörd och kan gå många rundor. Har stadigt humör också, komplett tycker jag, konstaterar Douglas Lindelöw.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden