Nyheter
25 mars 2019 16:45

Tre hoppryttare kompletterar svenska truppen

InternationelltHoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona har tagit ut ytterligare tre ryttare till de femstjärniga internationella klasserna i samband med världscupfinalen i Göteborg.

Tre hoppryttare kompletterar svenska truppen
Douglas Lindelöw har fått en biljett till tävlingarna i Scandinavium. Arkivbild: Roland Thunholm

Det är Douglas Lindelöw, Erica Swartz och Fredrik Spetz som får chansen att hoppa i Scandinavium.

Det ska bli jättekul att de nu får visa upp sig inför den fantastiska hemmapublik som Göteborg är så känd för. Henrik Ankarcrona. 

– Alla tre är i riktigt bra form. Det visar inte minst senaste helgens resultat där Douglas vann en internationell Grand Prix-hoppning, Erica debuterade femstjärnig Grand Prix med ett nedslag i Paris och Fredrik vann Borås Grand Prix här hemma, säger Henrik Ankarcrona i ett pressmeddelande.

– Svensk hoppning står sig otroligt väl i internationell konkurrens. Vi har svenska ryttare i toppen av resultatlistorna helg efter helg. Det ska bli jättekul att de nu får visa upp sig inför den fantastiska hemmapublik som Göteborg är så känd för, fortsätter förbundskaptenen.

Douglas Lindelöw fram emot att tävla inför hemmapubliken i Scandinavium.
– Det ska såklart bli jättekul, även om jag inte är från Göteborg så ser jag det verkligen som en hemmatävling. Det är alltid otroligt kul att möta Scandinaviumpubliken och i år är det nya stjärnskotten Casco Blue och Saint Tropez Soul som får följa med, säger han.

Sedan tidigare är Peder Fredricson, Henrik von Eckermann, Irma Karlsson, Rolf-Göran Bengtsson, Stephanie Holmén, Evelina Tovek och Linda Heed uttagna.

I helgen reds de sista kvaltävlingarna till Scandinavium för U25-ryttarna samt för juniorer och unga ryttare.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden