Hoppning
28 maj 2016 12:58

Häng med till Norrköping

Norrköping Horse Show är i full gång och lördagens högsta klass, en 1,45-hoppning, vanns av Niklas Arvidsson. Häng med Ridsports fotograf Roland Thunholm runt tävlingsområdet.

Hoppbanan i Åby visade sig från sin allra bästa sida i soligt väder. Photographer Roland Thunholm

I morgon, söndag, är det dags för finalerna på elittävlingen i Norrköping. Ridsports fotograf Roland Thunholm har använt lördagsförmiddagen till att vandra runt på tävlingsplatsen och fånga in stämningen på några bilder.

Lördagens höjdpunkt var en 1,45-hoppning under eftermiddagen. Den klassen vanns av Helsingborgsryttaren Niklas Arvidsson med godkände hingsten Hasard 1245 (f 2007 e Heartbeat-Voltaire uppf Elizabeth Lindblad äg Kristine Persson). Ekipaget stod för en av klassens tre dubbelnollor och vann med drygt två sekunder tillgodo på tvåan Olof Smith/Centaurus 1221.