Hoppning
27 januari 2020 09:29

Två pallplaceringar för Erica Swartz i Belgien

TopplaceradFlera svenskar har visat framfötterna internationellt i helgen. En av dem är Erica Swartz som seglade in på hela två andraplatser i helgens rankingklasser i belgiska Lier. Som alltid med ständiga tävlingskamraten Jovita.

Två pallplaceringar för Erica Swartz i Belgien
Erica Swartz och Jovita visade toppform i belgiska Lier. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Pernilla Hägg

Första andraplaceringen kom i fredags för Erica Swartz och Jovita (BWP f -09 e Carabas-Jokinal De Bornival, uppf Marleen Mols, äg Erica Swartz) i 1,45-klassen med 59 starter i belgiska Lier. Då var de drygt två sekunder efter irländaren Jonathan Gordon som vann rankingklassen med Dorotheental’s Classica.

Ett par dagar senare hade det svenska ekipaget knappat in på irländaren som återigen vann söndagens rankingklass som gick i 1,45 med 52 starter, men nu med endast några hundradelar tillgodo på Erica Swartz och Jovita som blev tvåa igen. Således en bra helg för Skåneryttaren och hennes ”Bella”.

Resultatlista söndag

Resultatlista fredag

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden