Dressyr
28 oktober 2017 17:00

Hattrick av Charlotte Haid Bondergaard i Polen

Internationellt Charlotte Haid Bondergaard har visat klassen med tre segrar på tre dagar under världscupmeetinget i Zakrzow, Polen. På söndagen blev det också nya fräscha poäng i världscupen.

Hattrick av Charlotte Haid Bondergaard i Polen
Charlotte Haid Bondergaard har haft dubbla anledningar att segerjubla i helgen. Foto: Roland Thunholm

Tillsammans med San Andreas (HANN val f 2007 e Sandro Hit, uppf Hans-Heinrich Oltmann, äg Norrehe Dressage Stable AB) vann Charlotte Haid Bondergaard lördagens Intermediare I i Polen. Ekipaget slutade på 70,526 procent efter en uppvisning där inridningen och den första ökningen var ett par grejer som fick domarna att ge åttor.

Klassen hade 15 startande ekipage.

På fredagen vann Charlotte Haid Bondergaard och San Andreas även en Prix St Georg, då med 71,474 procent.

På söndagen var hon sexa av elva startande i världscupens kür tillsammans med Roberto des Frettes på 70,75 procent. Detta ger henne nya poäng i världscupen. Segertåget fortsatte också med San Andreas som vann Intermediare kür på 71,167 procent. Den här klassen hade 14 startande.

Resultat

Totalställning, världscupen 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden